Ajankohtaista


Ramudden Finland ostaa Savon Kilpi Oy:n

Ramudden allekirjoitti 2. toukokuuta sopimuksen, jolla se ostaa 100% suomalaisen kylttejä valmistavan Savon Kilpi Oy:n osakkeista.

Savon Kilpi on perustettu vuonna 1982 ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 2,6 miljoonaa euroa. Savon Kilpi työllistää 14 henkilöä.

”Olemme innoissamme yhdistyessämme tärkeimmän asiakkaamme kanssa vuosien hienon yhteistyön jälkeen ja odotamme innolla tulevaa”, sanoo Savon Kilpi Oy:n toimitusjohtaja Arto Pesonen.

“Ostamme yhden tärkeimmistä toimittajistamme. Yhteisenä tavoitteena on liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen” sanoo Petter Grönlund, Ramudden Finlandin ja Baltian toimitusjohtaja.

Savon Kilpi tulee olemaan Ramudden Finlandin toimintojen tytäryhtiö. Ramudden Finland tarjoaa laitteita ja palveluita liikenneturvallisuuteen teillä, rakennustyömailla ja muissa infrastruktuurihankkeissa. Ramuddenilla on toimintaa Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa.

Lisätietoja:

Morten Finslo, konsernijohtaja, Ramudden Nordics & Baltics, +46 70 531 99 66

Petter Grönlund, Ramudden Finlandin ja Baltian toimitusjohtaja, +358 40 729 7636

Trafino Oy ja Laivaradiohuolto Oy

Laivaradio ja Trafino sopimukseen mittaus- ja tutkimuslaitteiden myynnistä ja huollosta. Laivaradiohuollon Antti Rantaniemi siirtyy Trafino Oy:n henkilöstövahvuuteen 18.3 alkaen.

Antti jatkaa Oulussa mittaus- ja tutkimuslaitteiden huollon ja myynnin parissa vahvistaen Trafinon osaamista ja palvelukykyä. Kattavat huolto- ja kalibrointipalvelut löytyvät jatkossa Vantaalta sekä Oulusta.

Laivaradio jatkaa toimintaa, kuten ennenkin Trafinon alla.

Lisätietoja:
Tuoteryhmäpäällikkö
Juha Johansson
Puh. 0456735034
juha.johansson@trafino.fi

Olemme mukana Mansen Mörinöissä

Mansen Mörinät järjestetään seuraavan kerran 12.-13.4.2023.
Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät
sijoittuu Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven ympäristöön.

Olemme teltassa RealMachineryn pihalla Ideaparkin vieressä
osoitteessa RealParkinkatu 9, 37570 Lempäälä

Tervetuloa

www.mansenmorinat.fi

Liikennemerkkiasentaja/Varastotyöntekijä Tampereelle

Yrityksen toiminnan kasvaessa etsimme nyt Tampereella yhtä liikennemerkkiasentajaa/varastotyöntekijää Trafino Oy:lle, vakituiseen työhön.

Tehtävä

Tehtäviisi kuuluu tuotteidemme asennustehtävät eri kohteissa pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella. Lisäksi tehtävään kuuluu varastotyötä ja noutovaraston asiakkaiden palvelemista sekä tuotteiden huoltamista. Tehtäviisi kuuluu myös kappaletavaranosturilla varustetun kuorma-automme vakituisen kuljettajan tuuraustehtävät. Työskentelet osana tiimiä ja osallistut myös Tampereen toimipisteen jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa. Työporukka on kompakti, joten kaikki tekevät kaikkea ja työntekijältä toivotaankin erityisesti reipasta ja aktiivista asennetta monenlaisiin työtehtäviin!

https://rekryluuri.fi/avoimet-tyopaikat/226849-trafino-oy-liikennemerkkiasentaja-varastotyontekija/

Työnaikaiset liikenteenohjaussuunnitelmat, Työlupien haut ja pysyvien liikennemerkkien asennus nyt Trafinolta!

Työlupien haku

Kadulla ja sen läheisyydessä työskentely vaatii aina erilaisia työlupia. Meidän kauttamme onnistuu tarvittavien hakemusten, pöytäkirjojen ja lupien haku.

  • Johtoselvitys
  • Katualueenvuokraus
  • Siirtokehotuksen pystytyspöytäkirja
  • Siirronvalvonta
  • Nostotyöt
  • Viranomaisilmoitus
  • Kaivulupa
  • Sijoituslupa

Liikenteenohjaussuunnitelmat

Laadimme suunnitelmat vuosien kokemuksella työnaikaisista liikennejärjestelyistä. Meillä on myös tarvittavat tuotteet myynnissä tai vuokralle. Toteutamme suunnitelmat noudattaen ajantasaisia määräyksiä ja ohjeita.

Asennukset

Kauttamme onnistuu tilapäiset liikennejärjestelyt ja asennukset meidän tuotteisiimme.

Jos haluat hoitaa liikennejärjestelyt kerralla kuntoon, valitse Trafino kaikki tarvittava yhden yhteydenoton päässä!

Olemme mukana Mansen Mörinöissä.

Mansen Mörinät järjestetään seuraavan kerran 14.-15.4.2023. Tapahtuma siirtyy normaaliin järjestämisajankohtaan keväälle.
Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät sijoittuu Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven ympäristöön.

Varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli vuonna 2022 lähes 60 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000. Mörinä-konseptin mukaisesti mukana olevat tapahtumajärjestäjät esittelevät tuotteitaan omissa toimipisteissään ja monet järjestäjien kumppanit ovat myös toimipisteissä mukana esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Olemme teltassa Realmachineryn pihalla Ideaparkin vieressä sekä pirkkalassa.

Elinkaaritapahtuma, Turkkirata 9 , Pirkkala

RealMachinery Lempäälä, RealParkinkatu 9, 37570 Lempäälä

Tervetuloa

www.mansenmorinat.fi