Ajankohtaista


Työnaikaiset liikenteenohjaussuunnitelmat, Työlupien haut ja pysyvien liikennemerkkien asennus nyt Trafinolta!

Työlupien haku

Kadulla ja sen läheisyydessä työskentely vaatii aina erilaisia työlupia. Meidän kauttamme onnistuu tarvittavien hakemusten, pöytäkirjojen ja lupien haku.

 • Johtoselvitys
 • Katualueenvuokraus
 • Siirtokehotuksen pystytyspöytäkirja
 • Siirronvalvonta
 • Nostotyöt
 • Viranomaisilmoitus
 • Kaivulupa
 • Sijoituslupa

Liikenteenohjaussuunnitelmat

Laadimme suunnitelmat vuosien kokemuksella työnaikaisista liikennejärjestelyistä. Meillä on myös tarvittavat tuotteet myynnissä tai vuokralle. Toteutamme suunnitelmat noudattaen ajantasaisia määräyksiä ja ohjeita.

Asennukset

Kauttamme onnistuu tilapäiset liikennejärjestelyt ja asennukset meidän tuotteisiimme.

Jos haluat hoitaa liikennejärjestelyt kerralla kuntoon, valitse Trafino kaikki tarvittava yhden yhteydenoton päässä!

Olemme mukana Mansen Mörinöissä.

Mansen Mörinät järjestetään seuraavan kerran 14.-15.4.2023. Tapahtuma siirtyy normaaliin järjestämisajankohtaan keväälle.
Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät sijoittuu Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven ympäristöön.

Varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli vuonna 2022 lähes 60 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000. Mörinä-konseptin mukaisesti mukana olevat tapahtumajärjestäjät esittelevät tuotteitaan omissa toimipisteissään ja monet järjestäjien kumppanit ovat myös toimipisteissä mukana esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Olemme teltassa Realmachineryn pihalla Ideaparkin vieressä sekä pirkkalassa.

Elinkaaritapahtuma, Turkkirata 9 , Pirkkala

RealMachinery Lempäälä, RealParkinkatu 9, 37570 Lempäälä

Tervetuloa

www.mansenmorinat.fi

Trafino mukana vuoden 2022 tapahtumissa:

11.-12.5.2022 Vesihuoltopäivät Vaasa Botniahalli

Tervetuloa katsomaan uusimmat mallit kameroista, kaapelin- ja putkenhakulaitteista sekä

muista mittalaitteistamme osastollemme 24

Vesilaitosyhdistys – Vesihuoltopäivät (vvy.fi)

1.-3.9.2022 FinnMETKO Jämsä

Maanrakennuksen ja metsäkoneiden messutapahtuma keskellä Suomea

Osasto 189

FinnMETKO 2022

23.-24.9.2022 Mansen Mörinät Tampere

Meidät löydät osastoltamme RealMachineryn Lempäälän toimipaikassa sekä omasta toimipaikastamme Tampereelta

Mansen Mörinät | Suomen suurimmat konepäivät (mansenmorinat.fi)

Etusivu – RealMachinery Oy

Tampere – Trafino Oy

Etsimme autonkuljettajaa/ varastotyöntekijää vakituiseen työhön Trafino Oy:n Lahden toimipisteeseen. 

AUTONKULJETTAJA/ VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme autonkuljettajaa/ varastotyöntekijää Trafino Oy:n Lahden toimipisteen vahvistukseksi. 

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit.

Tehtävänkuvaus

Autonkuljettana/ varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden kuljetukset pienellä nosturi-/ lava-autolla sekä pienimuotoiset asennustehtävät eri kohteissa Lahden talousalueella. Lisäksi tehtävään kuuluu varastotyötä ja noutovaraston asiakkaiden palvelemista sekä tuotteiden huoltamista.

Työporukka on kompakti, joten kaikki tekevät kaikkea ja työntekijältä toivotaankin erityisesti reipasta ja aktiivista asennetta monenlaisiin työtehtäviin!

Edellytykset

 • Sinulta löytyy kädentaitoja ja osaamista pienimuotoisiin asennustehtäviin (kuten liikennemerkit yms.) ja sinulla on kenties jo kokemusta kuljetuksista tai varastotyöstä. 
 • Olet asenteeltasi palveluhenkinen ja sinulla on itsenäinen, reipas työote.
 • Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä tarpeen.
 • Sinulla on vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme

Trafino tarjoaa sinulle vakituisen työn mukavassa, pienessä työporukassa, jossa pääset kehittymään oman mielenkiintosi ja taitojesi mukaan monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi työntekijälle tarjotaan kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät työsuhde-edut. 

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
 • Työaika ma-pe 7:30-15:30.
 • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
 • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Trafino Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.3.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

HAE TYÖPAIKKAA

Tiedote 1.10.2021

Ramudden ja Work Zone Safety Group ostavat Trafino Oy:n

Euroopan suurin tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija Ramudden ja Work Zone Safety Group ovat ostaneet 100% Suomen johtavan liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden toimittajan Trafino Oy:n osakkeista.

”Olemme seuranneet Trafinoa tiiviisti siitä lähtien, kun tulimme Suomeen vuonna 2012. Tiimi on tehnyt fantastista työtä ja olennaisesti vaikuttanut Suomen liikennetuotteiden ja ohjaustarvikkeiden, sekä turvallisuusstandardien kehittämisestä nykyiseen. Jaamme samat arvot ja keskitymme jatkuvaan tuotekehitykseen innovatiivisilla, turvallisilla ja kestävillä ratkaisuilla asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseksi”, sanoo Ramuddenin perustaja ja konsernijohtaja Hans-Olov Blom.

Tämän kaupan myötä toimintaa on yhdeksässä Suomen kaupungissa ja 160 työntekijää.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Ramuddenin ja Work Zone Safety Groupin kanssa auttaaksemme kasvumatkaamme eteenpäin. Vahva digitaalisten tuotteiden valikoima, pääsy alan suurimpaan kansainväliseen osaamisen verkostoon ja käytännön läheinen kulttuuri ovat tehneet meihin vaikutuksen, ja odotamme innolla tätä seuraavaa askelta”, sanoo Trafinon omistajat Petter ja Robi Grönlund. Veljekset ovat tyytyväisiä, että Trafinon toiminta jatkuu normaalisti, ison konsernin vahvalla tuella.

Tietoja Trafinosta

Trafino Oy on perustettu vuonna 1986 ja Grönlundin perhe osti sen vuonna 2002. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin, ja sillä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto, joka on rakentunut kahden viime vuosikymmenen aikana. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yhtiö työllistää 44 henkilöä.

Tietoja Ramuddenista

Ramudden on tilapäisten liikenteenjärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija, jonka

Hans-Olov Blom perusti vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gävlessä, Ruotsissa, ja sillä on 65 toimipaikkaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Kanadassa, ja yli 700 työntekijää. Suomessa toiminta kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen ja tuotevuokrauksen. Myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille hoituvat ympäri maan. Ramudden Suomen palveluksessa työskentelee yli 130 osaajaa.

Lisätietoja

Trafino Oy, Petter Grönlund, Toimitusjohtaja, p. 040 729 7636, Robi Grönlund, Johtaja, p. 040 729 7838