työmaa-5

Avoimia työpaikkoja

Toimipistevastaava, Vaasa

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit. Yritys työllistää 41 henkilöä.

Tehtäväkenttääsi kuuluu uuden toimipisteen käynnistäminen ja pyörittäminen Vaasassa, niin sanotulla one-man-show-periaatteella, ainakin alussa. Vastaat uuden toimipisteen/varaston organisoimisesta, uusasiakashankinnasta sekä asiakaspalvelusta noutovarastotuotteiden parissa. Tuotteisiin kuuluvat mm. liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeet sekä liikennemerkit ja tarvikkeet.

Toivomme, että sinulla on myyntikokemusta samankaltaisten tuoteryhmien osalta, omaat teknistä osaamista ja olet asenteeltasi palveluhenkinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työotetta sekä sopeutumista ajoittain hyvinkin hektiseen työtahtiin. Olet myös vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen sekä pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä avoimen ja innostavan työyhteisön tuen. Hauskaa saa ja pitää olla, mutta työt hoidetaan kunnolla ja loppuun asti, tänään eikä huomenna.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2021, otsikolla ”Trafino/Vaasa”

Lisätietoja antaa:
Robi Grönlund, 040 729 7838 tai robi@trafino.fi

Lähetä hakemuksesi:
petter.gronlund@trafino.fi


Varastomies, Tampere


Etsimme kasvavaan joukkoomme vahvistusta Tampereella. Haemme tekijää vakituiseen työhön:
Monipuolinen varastomies, asentaja ja autonkuljettaja
Toimenkuvaasi kuuluu paikata tilannetta siellä, missä apua tarvitaan kipeimmin, oli kyseessä sitten asiakaspalvelu tai tavaran toimitus.


Sinulta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, trukin ajotaitoa sekä B-korttia. C-kortti luetaan eduksi. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut sekä uskallat laittaa itsesi likoon. Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus infra ja -rakennusalalta.
Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, kiinnostusta alaa kohtaan sekä oma-alotteisuutta.


Lisätietoja antaa:
Thomas Bergholm
050 598 8088


Lähetä hakemuksesi:
thomas.bergholm@trafino.fi

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *