Etsimme autonkuljettajaa/ varastotyöntekijää vakituiseen työhön Trafino Oy:n Lahden toimipisteeseen. 

AUTONKULJETTAJA/ VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme autonkuljettajaa/ varastotyöntekijää Trafino Oy:n Lahden toimipisteen vahvistukseksi. 

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit.

Tehtävänkuvaus

Autonkuljettana/ varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden kuljetukset pienellä nosturi-/ lava-autolla sekä pienimuotoiset asennustehtävät eri kohteissa Lahden talousalueella. Lisäksi tehtävään kuuluu varastotyötä ja noutovaraston asiakkaiden palvelemista sekä tuotteiden huoltamista.

Työporukka on kompakti, joten kaikki tekevät kaikkea ja työntekijältä toivotaankin erityisesti reipasta ja aktiivista asennetta monenlaisiin työtehtäviin!

Edellytykset

  • Sinulta löytyy kädentaitoja ja osaamista pienimuotoisiin asennustehtäviin (kuten liikennemerkit yms.) ja sinulla on kenties jo kokemusta kuljetuksista tai varastotyöstä. 
  • Olet asenteeltasi palveluhenkinen ja sinulla on itsenäinen, reipas työote.
  • Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä tarpeen.
  • Sinulla on vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme

Trafino tarjoaa sinulle vakituisen työn mukavassa, pienessä työporukassa, jossa pääset kehittymään oman mielenkiintosi ja taitojesi mukaan monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi työntekijälle tarjotaan kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät työsuhde-edut. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7:30-15:30.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Trafino Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.3.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

HAE TYÖPAIKKAA

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *