Huolto


Kaikki mittalaitteet vaativat huoltoa jossain vaiheessa.

Toimiva huolto lähellä asiakasta on erittäin tärkeä asia, joka on yksi perusasia toiminnassamme. Pyrimme huoltamaan laitteet nopeasti ja pitämään kaikkiin myymiimme tuotteisiin kattavat varaosavalikoimat suoraan hyllystä. Halutessaan asiakas voi vuokrata vastaavan laitteen oman korjauksen ajaksi. Huollamme laitteet merkkiin katsomatta ja laitteiden mukaan laitetaan aina laatujärjestelmän mukainen kalibrointitodistus. Huollosta saa asiantuntevaa apua myös uusia kojeita hankittaessa.

Laitteiden toimitus huoltoon:

Tee huoltosaate kotisivuillamme ja tulosta siitä kopio laitteen mukaan. Huoltosaatteesta lähtee kopio sähköpostilla asiakkaalle sekä meille huoltoon, jotta osaamme varautua laitteen saapumiseen

–  Toimita laite lähimpään Trafinon toimipisteeseemme, tai suoraan Vantaalle keskushuoltoon.

Toimipisteidemme välinen liikenne huoltotilauksissa rahtivapaasti. Laitteen palautus myös toimipisteeseemme rahtivapaasti, josta laitteen voi noutaa huollon jälkeen.

–  Tee noutotilaus Schenkerin linkistä. Rahtikustannus 15Eur sis Alv 24%. Schenker hakee lähetyksen haluamastanne osoitteesta sovittuna ajankohtana. Vastaanottajan viite / huoltosaate * kohtaan laita huoltosaatteen numero. Lähetettyäsi kuljetustilauksen saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä linkin mistä lähetyksen etenemistä voi seurata. Lähetyksen koko: Yhden paketin paino enintään 30kg ja monipakettilähetys max. 10 pakettia enintään 99kg. Lähetyksen pituus ei saa ylittää 200cm.

Schenkerin noutotilaus:

TILAA NOUTO

–  Toimitus Postilla, Matkahuollolla tms. Toimitus aina ovelle asti toimitettuna. Lähetyksen voi maksaa itse, vastaanottajan- , tai lähettäjän sopimuksella. Aina kuitenkin ovelle asti toimitettuna.

Schenkerin noutopisteverkosto sekä palvelukuvaus:

AVAA NOUTOPISTEKARTTA

AVAA PALVELUKUVAUS

Huollon osoitteet:

Huoltomme ja asiantuntijamme paikalla klo 7–15

Trafino Oy / Huolto
Vantaankoskentie 24
01730 Vantaa
Puh. 0504618755
huolto@trafino.fi

Laivaradio / Huolto
Kuparilammintie 21
90650 Oulu
Puh. 0400 382631
huolto@trafino.fi

Huoltosaate:

Toimita laitteen mukana kotisivuilta tulostettava huoltosaate mahdollisimman tarkasti täytettynä. Mitä tarkemmin huoltosaate ja vikaseloste on täytetty helpottaa se huollon toimintaa, joka tarkoittaa pienempää huoltolaskua.