Yritys


Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin. Asiakkaitamme ovat julkisen sektorin puolella mm. kunnat ja kaupungit sekä yksityisellä puolella mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt ja yksityiset henkilöt.

Pääkonttorimme ja samalla keskusvarastomme hyvä sijainti Vantaalla Kehä III:n varrella tekevät meillä asioimisen helpoksi. Trafinolla on myös noutovarastot Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa ja Lappeenrannassa.

Trafinolla on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ympäri maailman ja yrityksessämme vallitsee kokeilunhaluinen ja innovatiivinen ilmapiiri. Nämä seikat takaavat, että valikoimaamme jatkuvasti tulee uutuustuotteita asiakkaidemme työn helpottamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.

Trafino Oy haluaa myös jatkossa vastata asiakkaidensa odotuksiin ja ottaa mielellään vastaan toiveita ja mielipiteitä koskien tuotteitamme tai palveluamme kehittääksemme toimintaamme nykyistä paremmaksi. Mikäli valikoimastamme mielestäsi puuttuu jokin tuote tai ratkaisu/palvelu, tai jotain muuta mitä mielelläsi hankkisit meiltä esim. oheistuotteena, ilmoitathan siitä meille.

Muita tietoja:

Trafino Oy (Y-tunnus 0642829-4)

Puh. 09 348 34 150
Myynti: myynti@trafino.fi
Laskutusasiat: hallinto@trafino.fi
Huolto: huolto@trafino.fi

Laskutusohjeet alapuolelta: